rezervare online

dată sosire dată plecare tip cameră număr de camere  
rezervă acum
  • Te rugăm să selectezi data de sosire
  • Te rugăm să selectezi data de plecare
  • Te rugăm să selectezi tipul de apartament
  • Te rugăm să completezi numărul de camere
  • Numărul de camere solicitat nu este disponibil

detalii rezervare

număr de camere tip cameră preț / noapte nopți de cazare preț total

date personale

nume prenume
număr de telefon e-mail
Te rugăm să completezi:
  • numele
  • prenumele
  • numarul de telefon
  • adresa de e-mail
finalizează rezervarea
Hotel Dumbrava Bacau

Noutăți

Turismul este un fenomen global care capătă contur la nivel local, cu reverberaţii la nivel regional, naţional şi european. Potenţialul turistic este o dimensiune identificabilă în parametrii evoluţie timp – evoluţie spaţiu. Segmentarea tursmului şi, implicit, a potenţialului turistic porneşte de la un act fundamental de identificare a necesităţilor clienţilor, respectiv a motivaţiilor acestora.

În cadrul turismului de afaceri, motivaţia clientului, sub platforma-umbrelă a analizei competitivităţii furnizorului de servicii hoteliere, îl poziţionează pe acesta în spaţiul tehnico-operaţional de identificare al avantajelor competitive. Turismul de evenimente cartografiază motivaţionalul clientului tip business tourist prin topografia de marketing şi organizaţională. Ambele nişe de piaţă centralizează cele patru dimensiuni ale avantajelor competitive prin cele trei axe: cognitivă, afectivă şi comportamentală.

Strategia Hotelului Dumbrava doreşte o centralizare a clientului business tourist, pornind de la cele trei axe specifice. Realizarea strategiei este vizualizată ca un proces dual, divizat în etapa de implementare, cu o durată de 27 de luni de la data începerii proiectului, respectiv 15 aprilie 2010 şi etapa dezvoltării sustenabile post-implementare, etapă ancorată în strategiilor şi proiectele iniţiate sau în desfăşurarea la nivelul municipiului şi judeţului Bacău.

În cadrul meniului Noutăţi veţi putea lectura informaţii privind evoluţia strategiei Hotelului Dumbrava, strategie ce se doreşte fundamentată şi proiectată sustenabil prin implementarea proiectului finanţat prin Programul Operaţional Regional Modernizare şi supraetajare Hotel Dumbrava din municipiul Bacău. Acest meniu va fi actualizat periodic, în funcţie de nivelul de îndeplinire al indicatorilor din proiect (tehnici, operaţionali şi de marketing), prezentaţi în cadrul meniului Informaţii generale, la rubrica Rezultate aşteptate.

Camere

În toate camerele (73 deja existente şi 23, ce vor fi construite în cadrul noului etaj), în restaurant şi la subsoluri, se vor monta până la sfârşitul lunii iulie 2011: instalaţii avertizare incendiu cu detecţie la fum; control acces pe bază de cartelă şi instalaţii TVCI (televiziune cu circuit închis – videorecorder digital, 8 camere alb-negru, 1 monitor color 21”, 8 surse alimentare) în zona recepţiei.

Restaurant

Spaţiul aferent restaurantului Hotel Dumbrava, ce include sala restaurant, cu o suprafaţă de 214 mp; separeul, cu o suprafaţă de 25 mp; garderoba, cu o suprafaţă de 24mp şi grupurile sanitare, cu o suprafaţă de 9mp a fost modernizat, tocmai pentru a se asigura o individualizare a stilului de prestare a serviciului hotelier, o individualizare integrată, avantajoasă şi elegantă.

Astfel, au fost realizate pardoseli de marmură, tâmplăria a fost înlocuită în grupurile sanitare, a fost instalată instalaţie de sonorizare în restaurant şi separeu. Urmărindu-se dimensiunea calităţii, a fost realizată şi climatizarea, cu aer rece şi cald, a restaurantului şi a separeului, cu ajutorul a două centrale de tratare aer la cel mai înalt nivel tehnic (dotate cu ventilatoare centrifugale cu trei trepte de viteză, baterie de răcire şi trei filtre electrostatice).

Spaţiul astfel modernizat, a fost re-creat pentru a veni în întâmpinarea viziunii clienţilor corporate, viziune fundamentată tehnic prin noile facilităţi create, facilităţi care să asigure confort, eleganţă, rafinament.

Lucrarea a început pe 2 iunie 2010 şi a fost finalizată în august 2010.

Sală de conferințe

Sala de conferinţe 1, situată la parterul hotelului, cu o suprafaţă de 72 mp, a fost modernizată astfel: tavanul a fost înlocuit cu unul de tip casetat, iar din punct de vedere al utilităţilor, sala a fost dotată cu echipamente specifice, care să asigure o creştere calitativă a serviciilor prestate, dar şi o accentuare a satisfacţiei clienţilor, actuali şi potenţiali. Astfel, sala prezintă videoproiector, ecran proiecţie, DVD Video, priză laptop, microfon, cabluri audio-video şi kit tavan.

Lucrarea a început în iunie 2010 şi s-a terminat în iulie 2010.

Sala de conferinţe “New York”, situată la etajul IV al hotelului, cu o suprafaţă de 96 mp si o capacitate de minim 50 de locuri, a fost proiectata cu urmatoarele dotari: videoproiector, ecran proiecţie, DVD Video, priză laptop, microfon, cabluri audio-video şi kit tavan. Pentru a se putea presta servicii de catering, a fost adaugat si un oficiu de 6 mp

Lucrarea a fost finalizata in februarie 2012.

Saună și sală de fitness

Dorindu-se o dezvoltare a facilităţilor şi serviciilor oferite turiştilor, la nivelul inferior al hotelului (subsol 1) a fost proiectată realizarea unei săli de fitness cu saună, sală masaj, vestiare şi grupuri sanitare cu duşuri. Sala de fitness va fi realizată la cele mai înalte standarde de calitate, fiind dotată cu o pardoseală elastică specială. Sauna este una de tip finlandez, uscată, cu o capacitate de 3 – 4 locuri. Ambele sunt dotate cu sistem audio, iar în sala de fitness sa va monta şi un televizor. Din punct de vedere al utilităţilor din cadrul sălii de fitness, aceasta va fi dotată cu un Dorsey bar, bicicletă eliptică, bandă de alegare, bancă abdomen, greutăţi, saltele şi două multifuncţionale.

Confortul şi motivaţionalul clientului tip business tourist, focalizat de strategia hotelului Dumbrava, nu pot fi proiectate şi asigurate decât printr-un nivel ridicat al calităţii tehnice, nivel implementat prin acest proiect.

Lucrarea a început pe 15 iunie 2010 şi a fost finalizată în martie 2011.


www.inforegio.ro | www.inforegionordest.ro

Investim in viitorul tau!
Proiect selectat in cadrul Regio - Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana
prin Fondul European de Dezvoltare Regionala. Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro