Despre noi

Dumbrava Business Resort

Hotelul este destinaţia perfectă pentru oamenii de afaceri sau turiştii dornici de servicii la cele mai înalte standarde. Descoperă armonia hotelului Dumbrava printr-o plimbare în grădina special amenajată și relaxează-te pe teresa destinată clienților Dumbrava Business Resort.

Hotel Dumbrava Exterior 2

Locația

Hotelul Dumbrava este situat în centrul oraşului Bacău, însă ferit de tumultul urban. Hotelul este împrejmuit de parcul amenajat de noi, despre care ne place să spunem că este Versailles-ul Bacăului, oferind camerelor o privelişte minunată.

Scurt Istoric

Dumbrava Business Resort a fost construit în anul 1958 și până în anii 1977 – 1978 a fost utilizat ca și cămin. După anul 1978 a fost transformat în hotel cu restaurant, iar în anul 2001 s-a schimbat proprietarul, urmând o modernizare și schimbare a structurii hotelului.

După 10 ani a fost construit etajul 4 cu 23 de camere de 4 stele prin programul de dezvoltare și fonduri europene Regio. A urmat modernizarea și extinderea infrastructurii de cazare și a utilităților conexe din cadrul Dumbrava Business Resort, localitatea Bacău, în vederea diversificării serviciilor turistice și a numărului de turiști. În prezent, Dumbrava Business Resort are o capacitate de 99 de camere, de 4 și 3 stele.

Hotel Dumbrava Exterior 2

Suntem aici pentru tine!

Personalul nostru de la recepție este pregătit pentru primirea oaspeților 24/24 și cu drag să ajute pentru cazare în hotelul nostru.

Dacă ați ajuns la hotelul nostru, nu ezitați în a vizita împrejurimile orașului Bacău

ro_RORomanian
Sari la conținut